Loading...

De Twee Snoeken BouwConnect

De Twee Snoeken is de bedenker en ontwikkelaar van de BouwConnect Bibliotheek (BCB), de grootste online BIM-objectenbibliotheek van Nederland. De bibliotheek voorziet de hele bouwketen van hoogwaardige, digitale productinformatie over alle mogelijke bouwdelen. De unieke manier waarop de  productinformatie wordt gepresenteerd helpt de gebruiker om eenvoudig producten van verschillende fabrikanten en leveranciers onderling te vergelijken en vervolgens het juiste product te selecteren.

De gebruiker kan de gegenereerde informatie, die voldoet aan de open standaarden, direct toepassen in alle gangbare software. Op die manier kan niet alleen een 2D of 3D BIM-model worden gemaakt, maar het bestek wordt ook automatisch gegenereerd. De BCB omvat tevens rapportages en kwaliteitskeurmerken zoals DOP, en standaarden en regelgeving zoals NL/SfB; en ondersteunt IFC (Industry Foundation Classes), de internationale standaard voor uitwisseling van BIM-modellen. 

Maar we bouwen ook productselectors voor fabrikanten van bouwonderdelen, zodat hun klanten snel een eenvoudig de juiste informatie over hun producten kunnen vinden.

De BCB vormt daarnaast de bouwsteen voor de woningconfiguratoren van WoonConnect, ons softwareplatform waarmee woningen en woonblokken gedigitaliseerd worden met het oog op verbetering, verduurzaming en zorg.

Vacatures

We zijn op zoek naar nieuwe Snoeken!